Menu

Unicarriers OLP - OEP

ConditieNieuw

Specificaties

ModelUnicarriers OLP - OEP
Capaciteit1,2 tot 2,5 ton
MotorElektrisch 24 volt
Garantie1 Jaar of 1000 draaiuren, net na gelang het eerste verstreken is. Schades en wielen en vorken uitgesloten.
Offerte aanvragen

De OLP- en OEP-modellen zijn verkrijgbaar in capaciteiten van 1.200 t/m 2.500 kg. De OEP is uitgevoerd met een Ergolift, hierdoor kunnen de goederen op ergonomische werkhoogte weggezet worden.

Net als bij de andere modellen van de O-range zijn de lage opstap en het 3D Entry ontwerp kenmerkend. Het verhoogt de efficiëntie en verlaagt de fysieke belasting bij het intensieve orderverzamel proces. Op het X-Control stuurwiel zijn de belangrijkste bedieningselementen van de truck met de vingertoppen te bedienen, men kan het lichaam gemakkelijker naar de rijrichting draaien. Vooral bij het achteruitrijden wordt men fysiek minder belast en heeft men beter zicht.

Tijdens het orders verzamelen is het gebruikelijk dat de chauffeur door de truck heen stapt om de goederen efficiënt te verzamelen. De hoogte van de rugleuning is hierop aangepast, laag genoeg zodat deze geen obstakel vormt voor de elle bogen en hoog genoeg om een uitstekende rug ondersteuning te bieden. Deze doordachte combinatie en het zeer breed platform bieden de gebruiker een ergonomische werkplek die alles in zich heeft voor een snel orderverzamel proces.

Krachtige acceleratie en snelheid

Het orderverzamelproces is een logistieke operatie die tijdrovend en ook in geld kostbaar is. De snelheid en het acceleratievermogen van de orderverzameltruck kunnen hier een groot verschil maken. Instant Launch, één van de belangrijkste kenmerken van de O-range zorgt steeds weer voor een snelle start. De bestuurder kan direct accelereren bij het instappen zonder de aanwezigheidsschakelaar te hoeven bedienen. De orderpicker reageert zonder vertragingen en de reactietijden zijn aanzienlijk korter dan bij conventionele orderverzameltrucks.

Dankzij de nieuwe Extra Boost-functie kan de chauffeur de truck extra versnellen wanneer nodig. Door gelijktijdig beide acceleratiehendels te bedienen wordt de acceleratie versterkt waardoor de orderpicker binnen enkele seconden naar de maximumsnelheid accelereert. Deze functie is uitermate geschikt wanneer er langere afstanden afgelegd moeten worden.

Innovatief stuurwiel

Het X-Control stuurwiel op het O-range biedt de chauffeur meer bewegingsvrijheid tijdens het rijden. Alle bedieningselementen zijn aan beide zijde van het stuurwiel gespiegeld geïntegreerd en liggen direct binnen handbereik. Het stuurwiel heeft tevens grip aan de bovenzijde waar men eveneens de accelerator kan bedienen. De chauffeur kan hierdoor een betere lichaamshouding aannemen tijdens het achteruitrijden, heeft meer zicht zonder de nek extra te belasten. De truck is ook vanaf de zijkant te bedienen, bij aangrenzende pick-locaties kan men naast de truck lopen en de truck mee verplaatsen.

Ook beschikbaar met Li-ION technologie

Dit product kan nu ook met een Li-ION batterij besteld worden, de nieuwste ontwikkeling op het gebied van heftruckbatterijen. 

De voordelen van overstappen naar Li-ION zijn noemenswaardig. Anders dan bij traditionele batterijen, kunnen de Li-ION batterijen overal en altijd opgeladen worden (omdat ze geen gassen uitstoten tijdens het laden)  en kunnen ze snelladen. Dit houdt in dat de batterij ook, als de gelegenheid zich voordoet, kort kan worden opgeladen. En hierdoor heeft u geen speciale laadkamer of batterij-wissels tijdens ploegen meer nodig.
Li-ION batterijen vergen bovendien 30% minder electriciteit en bieden hogere en continue voltage niveaus. Dit leidt vervolgens weer tot waarneembaar snellere rijd- en hefprestatie, vooral bij batterijen die bijna leeg zijn. 

ConditieNieuw
ModelUnicarriers OLP - OEP
Capaciteit1,2 tot 2,5 ton
MotorElektrisch 24 volt
Garantie1 Jaar of 1000 draaiuren, net na gelang het eerste verstreken is. Schades en wielen en vorken uitgesloten.

Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Schrijf uw recensie

Unicarriers OLP - OEP

Unicarriers OLP - OEP

Lage orderpickers

Onze O-range lage orderpickers bieden snelheid, efficiëntie en een ergonomisch ontwerp - essentiële elementen voor de intensieve orderverzamel werkzaamheden.

14 producten in categorie:

Compare