Menu

Alles wat regelmatig gebruikt wordt is aan slijtage onderhevig. De heftruck of magazijntruck heeft een belangrijke functie in uw bedrijf. Het is daarom verstandig om onderdelen te controleren en tijdig te vervangen.
Stilstand van materiaal komt altijd ongelegen en uw bedrijf ligt stil als een onderdeel nog besteld moet worden. SVL heeft veel gangbare onderdelen op voorraad en wanneer dit niet zo is kunnen deze de volgende dag in huis zijn. SVL zorgt voor een snelle levering van onderdelen voor diverse merken.

Met onze uitgebreide mobiele werkplaatsen kunnen onze monteurs ter plaatse onderhoud,reparaties en keuringen uitvoeren. Voor grote reparaties en revisies beschikt SVL over een zeer professioneel ingerichte werkplaats te Waddinxveen waar uw materieel met SVL transport naar toe gebracht kan worden.
Transportmiddelen worden ieder jaar moderner en geavanceerder,door middel van externe opleidingen kunnen onze monteurs bijblijven met de nieuwste technieken zoals canbus  besturingen en commonrail diesel techniek.


Compare