Menu

SVL Heftruck Service B.V. staat bekend om haar professionele organisatie. Niet alleen voor regulier onderhoud maar ook voor snelle service heeft SVL Heftruckservice gekwalificeerde (VCA) monteurs in dienst. Door een jarenlange ervaring bent u voor een betrouwbaar advies en deskundige reparatie en onderhoud aan het juiste adres.

SVL Heftruckservice is ook leverancier van nieuwe Toyota , Still , Atlet en BT verbrandings- en elektro-vorkheftrucks , elektrotrekkers en magazijntrucks zoals reachtrucks, stapelaars en elektro pallettrucks. 
Merken die hun naam op kwaliteit,duurzaamheid en betrouwbaarheid hebben bewezen. Daarnaast is SVL Heftruckservice ook leverancier van het grote Chinese merk Heli heftrucks en magazijntrucks.
SVL Heftruckservice is tevens leverancier van M-Trike en  Movexx Elektrotrekkers en ook van Meclean veeg- en schrobmachines,

SVL Heftruckservice
heeft flexibele verhuur mogelijkheden voor korte en langdurige periodes, waardoor u ook in de drukste periode's van het jaar voorzien bent van betrouwbaar intern transport materieel.

SVL Heftruckservice biedt u ook een keuze uit gerenommeerde merken loodzuur en of Lithium-Ion tractiebatterijen en laders voor elk type machine. Ook kunnen wij u informeren over de nieuwste laadtechnieken, en voor reparatie en onderhoud van tractiebatterijen en laders bent u bij SVL Heftruckservice aan het juiste adres.

SVL Heftruckservice & Quick Rentals Heftrucks. Sinds het voorjaar van 2019 is SVL Heftruckservice aangesloten bij het netwerk van Quick Rentals Heftrucks. Met de Quick Rentals hoofdvestiging in Almere en met inmiddels vestigingen in het oosten en zuiden en westen van Nederland groeit dit netwerk nog steeds. Voordeel van deze samenwerking is het grotere aanbod in verhuur machines voor de korte en lange termijn. Tevens kunnen wij door de gezamenlijke inkoop van nieuwe machines, van meerdere gerenommeerde merken onze klanten nog beter bedienen. Ook op het gebied van service versterken deze bedrijven elkaar, waar u als klant weer van kunt profiteren.

Neem gerust contact met ons op, u bent van harte welkom.

Het SVL Team.


Compare